I Adžić je bio ponosan na ”pionirski projekat”

Evropska rukometna elita ponovo je na okupu, nova sezona Lige šampiona počela je proteklog vikenda, a zvanični sajt takmičenja pripremio je osvrt na detalje koji su obilježili utakmice prvog kola. Jedan od pet detalja koji su obilježili prvo kolo je i sjajno izdanje mladog tima Budućnosti.

”Dragan Adžić nije neko koga možete da vidite da se mnogo smije. I kada je  u dva navrata osvajao trofeje Lige šampiona, Dragan je bio pribran i profesionalno ozbiljan”, navodi se u tekstu na zvaničnom sajtu EHF Lige šampiona.

”Pobjeda Budućnosti protiv Bitighajma je, međutim, izmamila nekarakterističan osmijeh na lice Adžića. Koliko je to nepoznato publici, toliko je takav osmijeh itekako poznat nekim od najboljih igračica u njegovom timu. Prva među njima je definitivno Đurđina Jauković, strijelac devet golova. Talentovani lijevi bek je bila pravi lider tima na obje strane terena, a njeno nevjerovatno izdanje, personifikovalo je zrelost čitavog tima nove Budućnosti. Poslovično rezervisani Adžić bio je ponosan na ”pionirski projekat”, pomalo i sam iznenađen načinom na koji je njegov tim došao do pobjede, ostavljajući nama da razmišljamo o onome što će uslijediti i što se može očekivati od Budućnosti”, navodi se na zvaničnom sajtu elitnog takmičenja.

Tekst na zvaničnom sajtu Lige šampiona.