Akreditacije za utakmice četvrtfinala Lige šampiona

Evropska rukometna federacija (EHF) obavijestila je Ženski rukometni klub Budućnost da je u toku proces akreditovanja TV, internet TV i radio stanica za utakmice četvrtfinala Lige šampiona.

Kao i u preliminarnoj fazi i glavnoj rundi, sve TV, internet TV i radio stanice su obavezne da zahtjeve za akreditaciju šalju direktno na adresu EHF Marketinga na zvaničnom formularu. EHF Marketing će razmatrati zahtjeve za akreditacije i donijeti odluku o odobravanju ili odbijanju zahtjeva.

EHF Marketing će svim klubovima dostaviti spisak medija koji su se akreditovali za praćenje utakmica i to dan ili dva dana prije svakog meča. Klub će pripremiti akreditacije, a akreditovani novinari ih mogu preuzeti na dan utakmice.

Kako su TV i radio prava vlasništvo EHF Marketinga, nijedna TV, internet TV i radio stanica koja nije akreditovala svoje novinare na pomenuti način, neće imati pravo pristupa utakmicama četvrtfinala Lige šampiona.

TV stanica koja ima pravo prenosa utakmica Lige šampiona, ne mora da prolazi kroz pomenutu proceduru i akreditacije može preuzeti direktno u prostorijama kluba.

Zahtjevi za akreditacije se šalju putem maila [email protected] u .xls ili .pdf formatu.

Zahtjevi koji ne budu dostavljeni u odgovarajućoj formi, neće biti uzeti u razmatranje.

Pisani mediji, portali, fotoreporteri i druge kategorije medija koje nijesu prethodno navedene, zahtjev za akreditaciju mogu uputiti preko FORMULARA koji se nalazi na zvaničnoj web stranici Ženskog rukometnog kluba Budućnost.

accreditation form_WCL 17_18_quarterfinals