Djeca iz vrtića ”Leptirić” u posjeti ŽRK Budućnost

Djeca iz vrtića ”Leptirić” boravila su u posjeti Ženskom rukometnom klubu Budućnost. Oko 60-ak mališana odgledali su dio treninga u Sportskom centru ”Morača”, nakon čega su igračice i stručni štab našeg kluba napravili poligon, kako bi djeca imala priliku da igraju rukomet i da pokažu svoj sportski potencijal.

Po završetku treninga i igre na poligonu, djeca iz vrtića ”Leptirić” bili su u prilici da razgovaraju sa predsjednicom ŽRK Budućnost Radmilom Petrović, kapitenkom Milenom Raičević i ostalim članicama dvostrukog šampiona Evrope. U razgovoru su mogla da dobiju savjete od svojih sportskih uzora, kao i da saznaju sve prednosti bavljenja rukometom i sportom uopšte.

Igračice su sokovima i slatkišima počastile djecu iz vrtića ”Leptirić” čime je zaokruženo prelijepo druženje koje je organizovano nakon što su mališani izrazili želju da posjete neki sportski kolektiv i izabrali upravo ŽRK Budućnost kao najuspješniji crnogorski klub i najveći sportski brend naše države.

I na ovaj način, ŽRK Budućnost pokazuje opredijeljenost da promoviše rukomet među najmlađom populacijom i doprinosi njegovom razvoju ne samo u Podgorici, nego i širom naše države.