I oslabljene žele pobjedu protiv Vardara

Trener rukometašica Budućnosti Dragan Adžić kazao je da i pored velikog hendikepa i odsustva nekoliko igračica vjeruje u svoj tim pobjedu protiv Vardara u duelu prvog kola glavne runde Lige šampiona koji je na programu u nedjelju u 19 sati i 30 minuta u Sportskom centru ”Morača”Adžić je podsjetio da je gost Budućnosti neporažena ekipa u Ligi šampiona, navodeći da je skopski sastav zahtjevan i izazovan protivnik.

“Vjerujem da ćemo odgovoriti tom izazovu i smiritti ih na nivo koji nama odgovara i koji može da nam donese pobjedu. Neće igrati Milena Raičević, Biljana Novović i Đuđina Malović. To je hendikep veliki, ali djevojke koje su su zdrave rade odlično. Vjerujem u njih i pobjedu”, kazao je Adžić na konferenciji za novinare.

IMG_8245

Adžić je kazao da je Vardar u odnosu na prošlogodišnji finalni turnir Lige šampiona jači za četiri vrhunska igrača.

“Ostale igračice koje su bile dio Vardara stasale su u prave igrače. Vardar je dominirao u grupnoj fazi i spada među najozbiljnijim kandidatima za osvajanje trofeja. Mi protiv takvih ekipa želimo da pokažemo najviše, da vrijedimo i da možemo da se nosimo sa najboljima”, kazao je Adžić.

IMG_8173

Adžić je naglasio da Vardar i pored kvaliteta ima i svojih mana i da vjeruje da će ih Budućnost pokaazati u nedjelju. Prema njegovim riječima, pobjeda protiv Vardara mnogo bi značila u borbi za četvrtfinale.

Budućnost i Vardar osmi put sastaće se u Ligi šampiona. Vardar je dobio dvije utakmice, jedna je završena neriješeno, dok je u četiri slavila Budućnost.

IMG_8210

Podgorički klub najavio je da će uoči meča organizovati prikupljanje pomoći za trogodišnju Selenu Mandić.

U poluvremenu utakmice će biti predstavljen šestočlani tim koji će predstavljati Crnu Goru na Svjetskim zimskim igrama Specijalne olimpijade u Austriji.

Nedjeljni duel u dvorani ”Morača” počeće u 19 sati i 30 minuta, a ulazi će biti otvoreni od 17 i 30.