Otvoren fan šop ŽRK Budućnost

Fan šop Ženskog rukometnog kluba Budućnost i rukometnih reprezentacija Crne Gore svečano je otvoren u prodavnici sportske opreme Đak sport, u Delta sitiju.

Tim sport menadžer regionalne kompanije Đak sport Tanja Medved, kazala je da su Rukometni savez i Budućnost dvije renomirane kuće u svijetu i da su to zaslužile svojim radom i rezultatima.

“Đak sport oprema ima privilegiju da sarađuje sa te dvije kuće i nadam se da ćemo saradnjom i eksluzivitetom koji smo dobili sa brendom Humel, moći da doprinesemo još boljim rezultatima, ne samo na terenu, već i van njega. Nastavljamo saradnju koja se ne bazira samo na opremanju sportista sportskom opremom već pružanju mogućnosti svim fanovima da dođu do dresa svog idola i omiljenog igrača”, kazala je Medved.

Nekadašnja rukometna reprezentativka bivše državne zajednice poželjela je ŽRK Budućnost puno sreće u predstojećim utakmicama

“Voljela bi da nas primorate da mijenjamo dresove i iznad grba dodamo ješ jednu zvijezdicu. Puno sreće u predstojećim utakmicama i na finalnom turniru u Budimpešti”, kazala je Medved.

Generalni direktor prodaje regionalne kompanije Ivan Šikić uručio je dres predsjedniku ŽRK Budućnost, Predragu Boškoviću i ozvaničio početak rada fan šopa.

Šikić je podsjetio da je Đak sport regionalna kompanija koja ima predstavništva u Srbiji, Crnoj Gori Bosne i Hercegovini i Makedoniji.

Bošković je kazao da su Budućnost i Rukometni savez otvaranjem fan šopa napokon ostvarili ono što su duže planirali, ali nijesu uspjeli da sprovedu u djelo.

“Sarađivali smo sa raznim kompanijama na raznim osnovama, ali mislim da smo napravili dugoročan projekat koji će zaživjeti uz saradnju kluba, saveza i Đak sporta. Nadam se da će saradnja rasti, da ćemo se razvijati i praviti zajednički brend kada je sportska oprema u pitanju, kao što je to Budućnost u ženskom rukometu”, rekao je Bošković.

On je kazao da će se svi u podgoričkom klubu potruditi da na evropskoj sceni pronose slavu ne samo crnogorskog rukometa, već i renomirane kompanije Đak sport.

Otvaranju fan šopa prisustvovale su rukometašice, stručni stab i rukovodstvo kluba, kao i predstavnici Rukometnog saveza.

Agencija MINA

Foto: Dejan Starčević