Otvorena izložba “Plavo-bijeli svijet”

Autorska izložba Slobodana i Dejana Starčevića pod nazivom “Plavo-bijeli svijet”, otvorena je večeras u City MALL-u u Podgorici. Ljubitelji rukometa mogu uživati u fotografijama sve do petog maja, kada će izložba biti zatvorena.

Prilikom otvaranja posjetiocima su se obratili predsjednik ŽRK Budućnost Predrag Bošković, kao i jedan od autora Slobodan Starčević.

“Ovo je 68. već počela 69. godina postojanja ŽRK Budućnost. Ovdje je zabilježeno zadnjih 38 godina. Želim ovom prilikom da istaknem da nije bilo onih koji su prije toga 30 godina stvarali ŽRK Budućnost da ne bi bilo ni nas danas ovdje, niti ove izložbe.” – rekao je Bošković.

Sa velikim zadovoljstvom i u prijatnoj atmosferi prisutnima se obratio i Slobodan Starčević: “Naviru emocije i stvarno je teško naći riječi kojima ću ukazati ljubav koju osjećamo ja i moj Dejan prema svim našim heroinama sadašnjim, prošlim i budućim. Mi smo radili, radimo, a radićemo i dalje i pratiti sve njihove uspjehe.”


Autor nas je podsjetio na uspjehe koje je klub ostvario do sada i naglasio da očekuje još mnogo radosnih trenutaka. Rekao je da smo bili na vrhu Evrope 2012. godine, pa opet 2015. godine, što se ne smije zaboraviti.

Zahvalio se djevojkama i stručnom štabu i završio riječima: “Ako neko može više i bolje volio bih ga upoznati. Ovo je moj i Dejanov naglasak na ono što smo stvorili zajedno sa ovim curama koje se nalaze na fotografijama”.

Autori: Dijana Fuštić i Jovana Varagić

Izvor: Reprezentacija.me