Pobjeda protiv Odenzea u Ljubljani

Rukometašice Budućnosti ostvarile su pobjedu u prvom kontrolnom meču u sklopu priprema za početak nove sezone – izabranice Dragana Adžića u Ljubljani su savladale danski Odenze 27:24 (14:14). Za ”plave” je duel protiv danskog tima bio prva provjera poslije samo četiri dana priprema na početku nove sezone. Budućnost će za vikend odigrati dva kontrolna meča protiv slovenačkog Krima što će biti nove provjere uoči nastavka priprema u Podgorici.

Sve igračice koje su bile u sastavu dobile su priliku, a desni bek Katarina Bulatović nije igrala zbog temperature. Pivot Suzana Lazović nije otputovala u glavni grad Slovenije zbog povrede skočnog zgloba.

Kristina Neagu je bila najefikasnija sa šest golova, Biljana Pavićević i Neli Irman postigle su po pet, a Ema Ramusović je tri puta zatresla protivničku mrežu.

Milena Raičević i Đurđina Jauković postigle su po dva gola, a u strijelce su se upisale i Itana Grbić, Vanesa Agović i Dijana Ujkić.

IMG_0887

Na golu našeg tima debitovala je španska reprezentativka Darli Zogbi de Paula i imala je devet odbrana, dok je Marta Žderić upisala šest intervencija.

Budućnost će za vikend odigrati dva kontrolna meča protiv slovenačkog Krima što će biti nove provjere uoči nastavka priprema u Podgorici.