Poraz od CSM Bukurešta u Kolašinu

Rukometašice Budućnosti poražene su od CSM Bukurešta 24:23 u prvom kontrolnom meču u sklopu priprema za novu sezonu.

Utakmica je odigrana u Kolašinu, a najistaknutija igračica u redovima našeg tima bila je Đurđina Jauković sa devet pogodaka.

Po tri puta se se u strijelce upisale Sanja Premović i Branka Konatar, po dva gola dodale su Tatjana Brnović, Ivona Pavićević i Itana Grbić, a po jedan Dijana Ujkić i Matea Pletikosić.

Gošće iz Rumunije, koje su na poluvremenu imale tri gola prednosti, do pobjede su vodile nekadašnje igračice Budućnosti – Kristina Neagu sa sedam, te Majda Mehmedović i Jovanka Radičević sa po tri gola.

Priliku za revanš izabranice Dragana Adžića imaju u petak u dvorani “Verde” u Donjoj Gorici.

“Plave” su pet sekundi prije kraja propustile sedmerac za remi – šut Sanje Premović je zaustavila iskusna Paula Ungureanu.

Zbog problema sa ramenom Katarina Bulatović je igrala samo u odbrani, njena prezimenjakinja Anđela u oba pravca, iako i ona kuburi sa koljenom, a nije bilo ni Milene Raičević, Eme Ramusović, Darli Zokebi de Paule, Ivane Godeč, na crti je bila samo Tatjana Brnović… I pored toga, kao i činjenice da je iza njih svega osam dana rada, izabranice Dragana Adžića su ostavile sasvim dobar utisak.