U Ljubljani posljednje provjere za Larvik

Rukometašice Budućnosti za vikend nastupaju na trećem turniru Regionalne lige koji će biti održan u Ljubljani – izabranice Dragana Adžića u subotu će odmjeriti snage protiv Podravke, a u nedjelju protivnik će biti domaći Krim. ”Plave” su u dosadašnja četiri meča u regionalnom takmičenju ostvarile tri pobjede (pobjede protiv Vardara i Podravke na turniru u Podgorici sredinom januara i trijumf protiv Krima prošlog vikenda u Koprivnici), a jedini poraz doživjele su od Vardara u Koprivnici.

Predstojeći mečevi u glavnom gradu Slovenije za dvostruke šampionke Evrope biće i posljednje provjere uoči okršaja protiv Larvika u četvrfinalu Lige šampiona, koji su na programu 9. i 15. aprila.

Trener Dragan Adžić za predstojeći turnir može da računa na igračice koje je imao na raspolaganju i na prethodnom turniru u Koprivnici, a u sastavu nema kapitena Milene Raičević, golmanke Darli Zokebi de Paule, desnog beka Đurđine Malović, pivota Suzane Lazović i krila Biljane Novović koje su ostale u Podgorici.

– Ostali smo u Ljubljani nakon turnira u Koprivnici i radili individualno i sa Krimom. Imali smo odlične uslove za rad i polako dostižemo željeni nivo forme za ono što nas očekuje u dvomeču protiv Larvika. Zdravstveno stanje je dobro i nastupićemo u sastavu koji je doputovao na turnire u Koprivnici i Ljubljani, dok se ostatak tima koji je ostao da se u Podgorici oporavlja kako je i planirano, pa vjerujem da bi od ponedjeljka mogli da budemo u kompletnom sastavu. U duelu protiv Podravke priliku će dobiti mlađe igračice, a vjerujem da će se protiv Krima vidjeti rezultati napornog rada i priprema koje su iza nas, te da ćemo prikazati nivo igre na kojem želimo da budemo u duelima protiv Larvika. Rezultat svakako nije najvažniji u Ljubljani, već odnos igračica i njihov osjećaj na terenu – kazao je trener Adžić uoči turnira u Ljubljani.

RASPORED TURNIRA U LJUBLJANI

SUBOTA, 1. APRIL

Budućnost – Podravka (16. 00)

Krim – Vardar (18. 00)

NEDJELJA, 2. APRIL

Vardar – Podravka (16. 00)

Krim – Budućnost (18. 00)